RASFAT PENTRU
TRUP SI SUFLET

În armonie cu energia mării, Euforia Retreat+Spa te cheamă să te lași purtat de ceea ce locul îți oferă. Fericire și calm în formă pură.

Piscina

Piscina noastră interioară servește drept un loc în care să te conectezi cu momentul prezent. Ca un simbol a luminii, căldurii și eternității, în mijlocul acestei oaze te întâmpină un soare strălucitor din mozaic, care reprezintă călătoria profundă spre regăsire și redecoperire.

Jacuzzi

Acordă-ți un moment de respiro în care să te dedici în totalitate relaxării. Timpul petrecut în jacuzzi poate stimula eliberarea endorfinelor, cunoscuți drept „hormonii fericirii”, care induc o stare de bine profundă.

Sauna uscata/umeda

Intră într-o oază a revitalizării și stării de bine, acolo unde poți experimenta relaxarea deplină și să te eliberezi de tensiunea acumulată.

Camera de zi & Biblioteca

Camera de zi, un loc inundat de o lumină naturală și caldă. Cu ieșire spre terasa cu vedere panoramică spre marea infinită, acest spațiu devine refugiul ideal pentru orice moment al zilei. Tot aici, te invităm să te pierzi în romanele adunate din anticariate și așezate în biblioteca de la Euforia.

Sala de kinetoterapie

La Euforia Retreat+Spa, am creat un spațiu dedicat relaxării și echilibrului, pentru a practica sesiuni de yoga, streching, meditație sau kinetoterapie. Ne întâlnim și aici cu obiecte artă, tablouri de inspirație marină sau sculpturi, transformând spatiu într-unul inedit.

Oază la malul mării

revitalizeaza trupul si spiritul

ADRESA

Strada Marii 66, Eforie Sud

Telefon

0040 738 111 155

Copyright © 2023 Euforia. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii