DESPRE

Euforia Retreat & Spa este o oază de liniște situată pe plaja dintre Eforii, acolo unde marea este mai nostalgică și dramatică decât în orice altă zonă de la malul Mării Negre. Clădirea este alcătuită din trei aripi – The Pool Pavillion, The Lake Wing, The Villa – ultima fiind o vilă interbelică, construită în anul 1930, care a avut parte de modificări în anii 90, dar și în 2022, dar care și-a păstrat autenticitatea și farmecul. Euforia se defășoară în 20 de camere, iar oaspeții pot alege dintre cele cu priveliște uimitoare la mare sau către lac.

Atât camerele, cât și spațiile comune, piscina interioară, spa-ul cu saună uscată/umedă și zona de masaj terapeutic, jacuzzi-ul, livingul, terasa exterioară cu vedere spre mare și sala de sport, au fost amenajate într-o manieră contemporană, care îmbină filosofia wabi-sabi, un ecou vintage și elemente de artă, creând o experiență vizuală unică ce poartă amprenta Annterior.

Proiectul a fost conceput în jurul frumuseții simplității și autenticității, îmbinând materialele naturale, o paletă cromatică subtilă și stinsă, cu obiectele vintage. Designerii, Anna Chițan și Maria Farcaș au vizionat acest spațiu ca unul care să primească oaspeții și să servească drept sanctuar – un cocon de confort și bunăstare.

Conceptul de design se împletește fin în jurul elementelor naturale și durabile, cărora le este permis să îmbătrânească cu grație, adăugând o patină estetică și valoroasă. Aceste elemente sunt prezente în fiecare colț, urmărind un fir roșu ce subliniază autenticitatea și frumusețea simplă a spațiului.

Încăperile sunt îmbracate cu numeroase lucrări de artă, aici regăsindu-se tablouri cu tematică marină și sculpturi semnate de artistul George Culea.

FACILITATI

EVENIMENTE

SPATIU PENTRU CONFERINTE

Camera de zi este un spațiu multifuncțional care poate fi ușor transformat într-o sală de conferințe elegantă și confortabilă. Cu o capacitate maximă de 40 de persoane, acest loc este potrivit pentru întâlniri de afaceri, seminarii sau multe altele.

EVENIMENTE

EVENIMENTE SPECIALE

Restaurantul Euforia îți pune la dispiziție spațiul pentru orice eveniment special. Te invită să te căsătorești la malul mării, să-ți organizezi petrecerea aniversară sau să te bucuri de alte momente memorabile.

ADRESA

Strada Marii 66, Eforie Sud

Telefon

0040 738 111 155

Copyright © 2023 Euforia. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii