PROMOTII ACTIVE

Traditie & Gust

Traditie & Gust
Cu ocazia Zilei Naționale a României, Euforia Retreat & Spa vă invită să vă alăturați experienței noastre „Tradiție & Gust”, un weekend culinar special care celebrează gusturile autentice și tradițiile românești.

Mâncarea o sa fie din belșug, cu preparate tradiționale delicioase, pregătite de cheful Euforia, în timp ce râuri de țuica și vin fiert o sa curgă pe acorduri muzicale românești vechi. De la balade melodioase la ritmuri de folclor, muzica live va completa perfect atmosfera de sărbătoare.

În acompaniamentul delectării gastronomice, vă veți putea bucura de piscina interioră, sauna umedă și uscată și jacuzzi, completând experiența unui weekend de deconectare la malul marii într-un decor aparte.

RON 1,450
Rezervați-vă locul la evenimentul „Traditie & Gust” și pregătiți-vă pentru o experiență completă unde gusturile tradiționale și frumusețea locației se întâlnesc într-un dans armonios.

Pachete „Tradiție & Gust” – 1-3 Decembrie

– 1850 lei / persoană – pachet în cameră dublă Luxury cu vedere la mare și balcon

– 1750 lei / persoană – pachet în cameră dublă Luxury cu vedere la mare / balcon

– 1600 lei / persoană – pachet în cameră dublă Standard cu vedere la mare / balcon

– 1450 lei / persoană – pachet în cameră dublă Standard Toate pachetele includ:

– 2 nopți de cazare în cameră dublă

– acces la spa (piscina, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, sală kineto)

– toate mesele:

~ începem cu prânzul și cina de vineri, ambele cu preparate românești reinterpretate și „asezonate” de muzică live la chitară

~ sâmbătă ne vom delecta de dimineață și până seara cu bucate tradiționale, acompaniate atât de muzică veche lăutarească, cât și de țuică și vin fiert. Nu lipsesc grătarul, platourile de mezeluri, fasolea cu cârnați, plăcintele și nenumărate alte preparate în acord cu evenimentul.

~ duminică luăm o gustare ușoară la micul dejun și încheiem weekendul cu un brunch care să ne „dreagă”.

Pentru un supliment de 500 lei/persoană pentru camerele Luxury sau 400 lei/persoană pentru camerele Standard începem povestea de joi seară, la cină (includem și incă o noapte de cazare și micul dejun de vineri dimineață) Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună.

Echipa Euforia Retreat & Spa
Valabilitate 30/11/2023 – 03/12/2023
Rezerva acum la 0738 111 155
ADRESA

Strada Marii 66, Eforie Sud

Telefon

0040 738 111 155

Copyright © 2023 Euforia. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii